Samenwerking

Van Dijk Voedingsadvies werkt samen met meerdere partners. Samen kun je iemand vaak beter helpen in zijn doelen en wensen dan alleen. Verbetering van gewicht, bloedwaarden, fitheid of klachten, komt bijna altijd voort uit meerdere factoren: uiteraard uit hoe iemand eet, maar ook wat er wordt bewogen, welke (oplossingen voor) beperkingen er zijn, hoe iemand in zijn vel zit of wat voor medicatie er gebruikt wordt.

Behalve met onderstaande partners, hebben wij ook korte lijnen met andere zorgverleners, zoals met huisartsen, POH’s, huidtherapie, podotherapie, psychologische hulpverleners en verloskundigen.

Oefentherapie met Edine

Oefentherapeut Edine Wiendels zorgt voor een goede aanvulling als het gaat om klachten of problemen bij bewegen. In Ulft zitten wij in hetzelfde pand, en delen we zelfs dezelfde voordeur en wachtkamer, waardoor we veel contact met elkaar hebben. Na jarenlange ervaring in de oefentherapie en deel te hebben uitgemaakt van een vennootschap in een oefentherapiepraktijk, start zij vanaf juli 2020 haar eigen praktijk op onze nieuwe locatie. Het adres van haar website volgt daarom nog!

D'ran Therapie en Training

Wij hebben 15 jaar met oefentherapeut Joke Schat in hetzelfde pand gezeten. Ondanks dat wij in juni 2020 verhuizen naar een nieuwe locatie (De Blenk in Ulft), stopt ons contact niet: vooral met het Slimmer programma blijven wij samenwerken. Slimmer is een leefstijlprogramma waar mensen gedurende bepaalde periode zowel met voeding als beweging en verandering van leefstijl begeleid worden.

Bij D'ran Therapie en Training kun je o.a. terecht voor oefentherapie, kinesiotaping, massage, bindweefselmassage, oncologische revalidatie, longzorg en cardio revalidatie.

Meer info: www.praktijkdran.nl

Maxximize Mindfulness

Heb je wel eens last van hoge werkdruk, een druk leven, stress, zorgen, piekeren of soms een dip(je)? Wil je effectiever, krachtiger, meer ontspannen of zelfverzekerder worden? Het zijn allemaal veelvoorkomende redenen voor mensen om met Mindfulness te beginnen. Door Mindfulness leer je anders met je gedachten en emoties om gaan. Mindfulness is een aandachtstraining waarbij je leert omgaan met je gedachten en emoties. Het is niet zweverig en het is wetenschappelijk bewezen dat mensen na een Mindfulness training effectiever, fitter, gezonder, stressbestendiger, meer ontspannen, tevredener en gelukkiger zijn. Het werkt door in je privéleven én in je werk.

Meer info: www.maxximize.nl

Fitwijzer

sport, fysiotherapie en leefstijl

FitWijzer is een uniek centrum, waarin fysiotherapeut en sportinstructeur Cora van Heerde haar krachten bundelt met diëtisten, leefstijlcoaches, sportkundigen en collega sportinstructeurs.

Om de juiste keuzes te kunnen maken, is kennis noodzakelijk, kennis over wat een goed beweeg- en eetpatroon is en hoe emoties de lichamelijke belastbaarheid kunnen beïnvloeden. Deze kennis wordt overgebracht door middel van individuele begeleiding, lezingen, beweegprogramma's en cursussen.

FitWijzer is er voor particulieren, bedrijven en (sport)verenigingen.

Meer info: www.fitwijzer.com