Nieuws uit de diëtistenpraktijk

15-10-2020 Veilig naar de diëtist blijven gaan!

Gelukkig mogen en kunnen wij nog steeds mensen op de spreekuren in de praktijk ontvangen.

Om de verspreiding van het corona-virus onder controle te krijgen, volgen wij op de voet de adviezen van de RIVM, ministerie van VWS en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Wanneer deze worden aangepast zullen wij zo nodig ook onze maatregelen aanpassen.

We houden ons natuurlijk nog steeds aan de eerdere maatregelen:

  • We houden wachtkamer, toilet en spreekkamer schoon en gedesinfecteerd en ventileren de ruimtes zo goed mogelijk.

  • We houden 1,5 meter afstand. In de spreekkamer is de opstelling aan het bureau hierop ingericht en is een mondkapje niet nodig.

  • We groeten zonder handen te schudden.

  • Vooraf bespreken we middels een aantal vragen griep- of luchtwegklachten. Heb je klachten, dan kan de afspraak niet in de praktijk plaatsvinden, maar wel telefonisch of via een videoconsult.

Extra maatregelen per 15-10-2020:

  • Ondanks dat wij in de spreekkamer de 1,5 meter afstand kunnen bewaken, hebben wij besloten als extra voorzorgsmaatregel een scherm te plaatsen op het bureau, dat eventuele aerosolen kan tegenhouden. Zo kunnen we elkaar voorlopig veilig en zonder mondkapje blijven zien.

  • Zitten er meerdere mensen in de wachtkamer, maak dan gebruik van een mondkapje. Zit je alleen in de wachtkamer (wat wij zoveel mogelijk zo proberen in te plannen), dan hoeft dit niet.

Telefonische afspraak of videoconsult:

Wanneer je niet naar de praktijk wilt of kunt komen, dan kunnen we onze afspraak omzetten in een (video)belafspraak. In dat geval horen we dit vooraf graag van je, via mail, whatsapp of telefoon:

info@voedingdiebijjepast.nl, 06 - 239 700 83 of 0315 - 640 662.

18-05-2020 Corona-maatregelen: Wij mogen weer mensen ontvangen!

Wij mogen inmiddels een groot deel van onze cliënten weer in de praktijk ontvangen, nu de corona-maatregelen versoepeld zijn. Echter, om verspreiding van het corona-virus tot een minimum te beperken, houden wij ons strikt aan de algemeen geldende regels van het RIVM en VWS.

Je bent weer van harte welkom, als we ons aan deze regels houden. De afspraak die je bij ons hebt, zal weer gewoon op de praktijk zijn.